OVER ONS

WIE ZIJN WIJ?

Paas Feenstra Consultancy

Wij zijn doelgerichte teamspelers, gericht op resultaat en mensgericht. Wij richten ons specifiek op de (persoonlijke) ontwikkeling en coaching van leidinggevende teams en individuen. Daarnaast zijn wij inzetbaar voor onderzoek en analyse bij oplopende spanningen. Wij begeleiden de review van de Raad van Toezicht of de Raad van Commissarissen.

Haaije Feenstra

Haaije Feenstra (1961) is naast eigenaar van Paas Feenstra Consultancy algemeen directeur (p.t.) van Prisma in Utrecht. Prisma is een koepelorganisatie van circa twintig christelijke goededoelenorganisaties op het gebied van ontwikkelingssamenwerking.

Haaije is opgeleid in HRM en na  een aantal functies als hoofd P&O (in de gezondheidszorg en bij Holland Casino) is hij doorgegroeid naar het algemeen management. Sinds 1999 was hij algemeen directeur, achtereenvolgens van het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) te Haarlem en van de Dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN).

Haaije is tevens docent Personeelsbeleid geweest op de Hogeschool Holland en heeft een opleiding tot coach gevolgd. Na bijna twintig jaar directie-ervaring deelt hij zijn inzichten en leert hij nog altijd in de samenwerking met anderen.

Het verbinden van ideële doelstellingen met zakelijke resultaten heeft zijn bijzondere interesse. Bestuurlijk is hij actief als voorzitter van de Stichting Ten Vorstel, als lid van het bestuur van de Hofstee stichting en als lid van de Maatschappij van Welstand. Daarvoor was hij o.a. voorzitter van de stichting Nes Ammim Nederland, het dagelijks bestuur van de centrale kerkenraad in Haarlem,  lid van The International Board of the United Bible Societies.

Hij vindt het van belang om zaken niet alleen vanuit de theorie te benaderen, maar kent de ‘de hitte van de keuken’ ook uit eigen ervaring: de spanning van het bedienen van vele stakeholders, de juiste communicatiestrategie en tal van de integriteitsdilemma’s die aan de orde kunnen zijn.

Bekijk hier zijn CV en LinkedIn profiel.

Herman te Pas

Herman te Pas (1951)  is associate partner in PFC en een zeer ervaren professional. Herman is opgeleid in HRM (HBO en VO/Master).  Hij heeft  ‘brede’  en ‘diepe’ ervaring op verschillende werkterreinen en binnen verschillende organisaties, is in staat om de juiste professionele rol te kiezen in verschillende (probleem)situaties en is bedreven in  HRM  én verandermanagement.

Zijn aanpak laat zich kenmerken door  visie én operatie en het  daadwerkelijk realiseren  van gestelde doelen. Projecten die Herman de laatste tijd heeft uitgevoerd in het gehele land zijn bijvoorbeeld positionering, werving en selectie van een directeur voor een welzijnsinstelling, HRM advisering not- for- profit organisatie, Revitalisering HRM beleid bij een productiebedrijf elektronica, ESF project Sociale Innovatie bij not-for-profit organisatie, Voorzitter Sociale begeleidingscommissie reorganisatie grafische industrie, Interim Manager Opleiding, Training, Advies van een grote ziekenhuisgroep,  Projectleider Herstructurering kerkelijke organisatie en advisering over de invulling van de HRM functie bij Jeugdbescherming.

Bekijk hier zijn CV en LinkedIn profiel.

Marianne Paas

Marianne Paas (1966) is naast partner in Paas Feenstra Consultancy sinds 1995 werkzaam als predikant van de Protestantse Kerk in Nederland. Als zodanig werkte zij in een kleine gemeente in Zuid-Holland en in een migrantengemeenschap in Brazilië. Terug in Nederland deed zij ervaring op als adviseur en leidinggevende binnen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland. Vervolgens keerde zij in 2008 terug naar het werk in de plaatselijke kerkelijke gemeente.

Marianne is door de jaren heen gevoelig gemaakt voor het signaleren van cultuurverschillen en het vinden van begaanbare wegen om samen te leven en te werken. Ze heeft zich bekwaamd in adviesvaardigheden, agogische vaardigheden en conflictbemiddeling. Ze gaf leiding aan circa twintig merendeel hoogopgeleide professionals. Naast haar predikantschap is ze betrokken bij de ontwikkeling van personen (met name van jonge professionals) en groepen. Zij heeft bijzondere belangstelling voor het thema vrouwen en geloofwaardig leiderschap. Marianne is eveneens opgeleid tot interim-predikant en vanuit die rol inzetbaar in spanningsvolle situaties in gemeenten. Ze heeft het talent om de krachten weer te bundelen en vernieuwing te realiseren.

Bekijk hier haar CV en LinkedIn profiel.

NEEM CONTACT MET ONS OP

MEER WETEN?

Kanaal Westzijde 26, 7936 TL TIENDEVEEN
info@paasfeenstra.nl
to top button