COACHING LEIDINGGEVENDEN

In uw organisatie bent u doorgegroeid naar een leidinggevende rol. U heeft behoefte om uw eigen functioneren eens onder de loep te nemen. Onze coaching is gericht op het vergroten van uw inzicht in uw potentieel, uw valkuilen en uw kracht.

 

ONTWIKKELING VAN ORGANISATIES EN TEAMS

Een goed op elkaar ingespeeld managementteam brengt jouw organisatie verder. Samenwerking ontstaat echter niet vanzelf. Soms ontstaan er spanningsvolle situaties. Inzicht in ieders kwaliteiten, rol en leiderschapsstijl vergroot het succes van het team. Wij hebben oog voor de organisatie(-context) en zijn in staat om ook daarin de noodzakelijke veranderingen met u te verwezenlijken. Op aanvraag diverse in-company trajecten.

 

WERVING EN SELECTIE

De juiste man of de juiste vrouw op de juiste plaats: dat is van belang voor het succes van uw organisatie. Wij helpen u bij het ontwikkelen van het juiste profiel, de werving en selectie van kandidaten en een betrouwbare procedure.

CONFLICTADVISERING

Het komt overal voor: spanningen die leiden tot frustraties en tot verlamming van bedrijfsprocessen. Laat het niet voortmodderen of escaleren. Neem een adviseur om als onafhankelijke partij een conflict te helpen oplossen.

REVIEW RvC / RvT

Conform een aantal codes voor good governance , o.a. in de gezondheidszorg, wordt  de evaluatie van het functioneren van de Raad van Toezicht tenminste éénmaal in de drie jaar door een onafhankelijke externe deskundige uitgevoerd. Wij verzorgen deze review deskundig, discreet en betrouwbaar. We hebben oog voor het functioneren van de raad als geheel en ook voor de verhouding van de RvT of RvC met haar bestuurder(s).

COACHING/MENTORAAT PREDIKANTEN

U bent predikant en hebt behoefte aan reflectie op uw eigen rol en functioneren. Door de dagelijkse druk van uw werkzaamheden schiet het er vaak bij in. Toch zijn ze er wel, de vragen: is dit wat ik voor ogen had? Waar krijg ik energie van en wat kost me (teveel) energie? Een traject van 5 tot 10 gesprekken helpt om systematisch te reflecteren op uw functioneren en verdiept uw beroepsontwikkeling.

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

MEER WETEN?

Kanaal Westzijde 26, 7936 TL TIENDEVEEN
info@paasfeenstra.nl
ingelijst-canvas-vuurtoren-trap
to top button